uždaryti

Naujiena! Anglija - Londonas

Kelionės išskirtinumai

  • Dvi dienas praleidžiate įspūdingame, karališkame dvasia alsuojančiame megapolyje – Londone, kuris rodos niekada nemiega ir atvykusiems miesto svečiams siūlo gausybę muziejų, lankytinų objektų, miuziklų ir kitų pramogų
  • Aplankote vieną iš karališkosios šeimos rezidencijų, šimtmečių istoriją skaičiuojančią Vinzoro pilį
  • Aplankote Oksfordą, kuris bene geriausiai atspindi tradicinę Anglijos architektūrą bei unikalų karalystės veidą
  • Už papildomą mokestį yra galimybė išsinuomoti ausinukus
  • Kiekvieną kelionių vadovą daugiau nei 10 000 mūsų keliautojų įvertino puikiai
  • 80% kelionių vyksta naujais Novaturo autobusais

2020.05.04 - 05.10  594,15 Eur
2020.08.31 - 09.06  594,15 Eur

1 diena

Lenkija, Vokietija

Labai anksti ryte (5 val. iš Vilniaus)  išvykstate iš Lietuvos. Kelionė per Lenkiją, Vokietiją. Pietums sustojate viename iš Lenkijos pakelėje įsikūrusių greito maisto restoranų. Vėlai vakare, apie 23 val., atvykstate  viešbutį Magdeburgo apylinkėse. Nakvynė viešbutyje.

Šiandien nuvažiuojate ~1220 km

2 diena

Hamelnas

Pusryčiai. Apie 8 val. Išvykstate į žavų, Žemutinės Saksonijos tradicijas atspindintį, Hamelno miestelį, pasak legendos vadinamą „pelių miestu“. Pavyzdingai restauruotame senamiestyje gausu Vėzerio renesanso architektūros perlų. Į pagrindinę senamiesčio Pferdemarkt aikštę veda žavios mažos gatvelės su kavinėmis, jaukiomis užeigomis, triukšmingais alaus sodais ir mažomis parduotuvėlėmis. Tūkstančiai žiurkių atvaizdų miesto grindinyje veda į įžymias, su legenda susijusias miesto vietas. Po pietų išvykstate Belgijos link. Kelionė per Vokietiją, Olandiją, Belgiją. Vėlai vakare, apie 23 val., atvykstate į viešbutį prie Dunkerko.

Šiandien nuvažiuojate ~780 km

3 diena

Londonas

Pusryčiai. Apie 8 val. išykstate į Kalė ir keliatės keltu iš Kalė į Doverį. Vykstate į Londoną. Atvykę aplankote seniausią karališkąją rezidenciją – *Tauerio tvirtovę, vėliau išgarsėjusią savo kalėjimu. Toliau tęsiate pažintį su Londonu apžvalgine ekskursija nuo Tauerio tilto iki politinio ir religinio miesto centro – Vestminsterio: Viktorijos krantinė, Parlamento rūmai, glaudžiai susieta su britų istorija Vestminsterio abatija, Trafalgaro bei Pikadilio aikštės. Laisvas laikas Soho rajone ir Lesterio aikštėje, kur vakarais minios žmonių pramogauja teatruose, kino teatruose ir baruose. Nakvynė viešbutyje Londone.

Šiandien nuvažiuojate ~300 km

4 diena

Londonas

Pusryčiai. Apie 8 val. išvykstate iš viešbučio. Apžvalginė ekskursija autobusu po finansinį ir prekybinį miesto centrą – Sitį: Karališkoji Birža, Anglijos Bankas, lordo–mero rezidencija Mansion House, Anglijos įžymių žmonių panteonas – Šv. Povilo katedra, buvusi spaudos karalystė – Fleet Street gatvė, Karališkieji Teismo rūmai. Aplankote seniausią pasaulyje Britų ir *Madame Tussaud vaškinių figūrų muziejus, *Vestminsterio abatiją. Pasigrožite miestu besisukdami *„Londono akies“ panoraminiu ratu. Vakare laisvas laikas pasivaikščioti po prekybinį, tačiau linksmais gatvės artistų pasirodymais garsėjantį Covent Garden kvartalą. Nakvynė viešbutyje Londone.

Šiandien nuvažiuojate ~100 km

5 diena

Oksfordas, Vindzoro pilis

Pusryčiai. Apie 8 val. išvykstate į Oksfordą, kuris bene geriausiai atspindi tradicinę Anglijos architektūrą bei unikalų visos karalystės veidą. Ko gero niekas negalėtų paneigti fakto, kad pagrindinis ir labiausiai Oksfordą pasauliniu mastu garsinantis statinys būtų senasis universitetas, tačiau mieste ir be jo yra ką pamatyti.  Ekskursija mieste, Senasis universitetas, Kristaus katedra, Cerfax bokštas, seniausia Europoje Bodleian biblioteka, Šeldono teatras, Oksfordo pilis. Vykstate į karališkąją rezidenciją –*Vindzoro pilį, jau 900 metų priklausančią karališkajai šeimai. Aplankote gotikinę Šv. Jurgio koplyčią, karališkuosius apartamentus, iškilmių sales. Pavakary išvykstate į Doverį. Persikeliate keltu į Kalė. Vėlai vakare, apie 22 val. atvykstate į viešbutį Briugės apylinkėse.

Šiandien nuvažiuojate ~500 km

6 diena

Gentas

Pusryčiai. Apie 8 val. išvykstate į imperatoriaus Karolio V-ojo miestą – Gentą. Atvykus ekskursija po flamandišką miestą: didinga gotikinė Šv. Bavo katedra, kur apžiūrite garsųjį Gento *altorių, nutapytą 1432 m. brolių dailininkų H. ir J. van Eyckų; viena iš vaizdingiausių Gento gatvių – Graslei su gildijų galią simbolizavusiais namais; miesto emblema – 91 m aukščio viduramžių varpinė; senovinė akmeninė grafų pilis-tvirtovė. Laisvas laikas pietums. Kelionė per Belgiją, Vokietiją. Vėlai vakare, apie 22 val. atvykstate į viešbutį Vokietijos–Lenkijos pasienyje. Šalia viešbučio veikia nedidelė parduotuvėlė ir lenkiškus patiekalus siūlantis restoranas. Nakvynė viešbutyje.

Šiandien nuvažiuojate ~840 km

7 diena

Kelionė namo

Pusryčiai. Apie 7-8 val. išvykstate į Lietuvą. Kelionė per Lenkiją. Pietums sustojate vienoje iš Lenkijos pakelėje veikiančių užeigų. Apie 22 val. kertate Lietuvos Respublikos valstybinę sieną. 

Šiandien nuvažiuojate ~1040 km

Kelionės metu nuvažiuojama ~4800 km.

Į kelionės kainą įskaičiuota

  • Kelionė autobusu
  • 6 nakvynės viešbučiuose
  • Maitinimas – 6 pusryčiai (kontinentiniai)
  • Kelto Kalė – Doveris ir Doveris – Kalė bilietai
  • Kelionės vadovo paslaugos
  • Ekskursinė programa

 

Į kelionės kainą neįskaičiuota

  • (*) – mokami objektai. Turistas moka pats apie 140 GBP ir apie 5 EUR (iš viso apie 160 EUR) už visus (*) pažymėtus objektus
  • Į kainą neįskaičiuotos papildomos išlaidos: draudimas, kai kurių lankomų vietovių ir objektų gidų paslaugos, arbatpinigiai, pietūs, vakarienės, miestų turistiniai mokesčiai, asmeninės ir kitos nepaminėtos išlaidos

Pastabos

  • Išvykimas ir grįžimas galimi iš Vilniaus, Kauno, ¹Panevėžio, ¹Šiaulių, ¹Klaipėdos, ¹Marijampolės ir Alytaus
  • (¹) – yra papildomų sąlygų
  • Kelionės programa, objektų lankymo tvarka, mokamų objektų skaičius ir kainos gali keistis

Turizmo agentūra "ARAKS TURAS"
Telefonas: +37060722227; J.Basanavičiaus g. 25, Vilnius
El. paštas:
info@araksturas.lt; www.araksturas.lt