uždaryti

2019.12.29 - 2020.01.02  299,25 Eur

1 diena

Lenkija, Čekija

Labai anksti ryte išvykstate iš Lietuvos. Papietauti sustojate vienoje iš Lenkijos pakelės užeigų. Kelionė per Lenkiją, Čekiją. Apie 20 val. atvykstate į viešbutį. Nakvynė viešbutyje Čekijoje, Brno.

Šiandien nuvažiuojate ~1090 km

2 diena

Viena

Pusryčiai. Ryte išvykstate Italijos link. Pakeliui aplankote imperatoriškąją Vieną. Ekskursija po šventinėmis dekoracijomis pasidabinusį, kava ir bandelėmis kvepiantį senamiestį apžiūrint Anker laikrodį, miesto širdį – Šv. Stepono katedrą, Habsburgų rūmų kompleksą, pasakojantį 600 metų Austrijos–Vengrijos imperijos istoriją, Rotušę, Parlamentą, Vienos operą. Pietums sostojate pakelės restorane Austrijoje. Vėlai vakare 22 val. atvykstate į Veneto regioną Italijoje. Vėlyva lengva vakarienė ir nakvynė viešbutyje.

Šiandien nuvažiuojate ~750 km

3 diena

Verona

Pusryčiai. Išvykstate Veronos link. Ekskursija po turtingiausią šiaurės Italijos miestą aplankant istorinį miesto centrą, spalvingą turgaus aikštę – minias turistų pritraukiantį Džuljetos namą, Piazza delle Erbe, Sinjorijos aikštę su elegantiška Dantės statula,. Apsigyvenate viešbutyje ir vykstate į romantiškiausio Šekspyro miesto Veronos centrą. Vienoje gražiausių Veneto regiono vietų Bra aikštėje netoli Romos Koliziejui dydžiu nedaug tenusileidžiančio romėnų amfiteatro, kuriame tilpdavo beveik visi Romos laikų Veronos gyventojai, renkasi minios miestelėnų ir miesto svečių sutikti Naujuosius Metus. Įvairiaspalvių fejerverkų pliūpsniai apšviečia Veronos dangų, o žmonės džiaugsmingai pasitinka atėjusius Naujuosius. ***Naujuosius metus siūlome sutikti viename iš miesto restoranų. Vietiniu užsakytu *transportu sugrįžtate į viešbutį. Nakvynė viešbutyje netoli Veronos.

Šiandien nuvažiuojate ~200 km

4 diena

Venecija

Pusryčiai. Vykstate į ką tik Naujuosius Metus pasitikusią Veneciją. Plaukiate *laivu iš Punta Sabionni į Šv. Morkaus aikštę. Atplaukiate į Šv. Morkaus aikštę, pagrindinę miestelėnų ir miesto svečių susibūrimo vietą. Būtent čia aidint varpo dūžiams palydimi Senieji ir sutinkami Naujieji Metai. Apžiūrite Šv. Morkaus baziliką ir ją supančią aikštę, Rialto ir „Atodūsių“ tiltus. Laisvu laiku, esant galimybei, siūlome pasikelti į 100 m aukščio *Varpinę ar paplaukioti gondolomis (už papildomą mokestį). Po ekskursijos ir pietų išvykstate Čekijos link. Vėlai vakare, apie vidurnaktį., atvykstate į viešbutį Čekijoje, Brno.

Šiandien nuvažiuojate ~860 km

5 diena

Čekija, Lenkija

Pusryčiai. Kelionė per Čekiją, Lenkiją. Trumpam sustojate pamankštinti kojas ir papietauti vienoje iš Lenkijos pakelės užeigų. Naktį sugrįžtate į Lietuvą. Lietuvos Respublikos valstybinę sieną kertate po vidurnakčio.

Šiandien nuvažiuojate ~1090 km

Kelionės metu nuvažiuojama ~4000 km.

Į kelionės kainą įskaičiuota

  • Kelionė autobusu,
  • 4 nakvynės viešbučiuose,
  • maitinimas – 4 pusryčiai (pagerinti kontinentiniai) ir 1 vakarienė (šalti užkandžiai),
  • kelionės vadovo paslaugos,
  • ekskursinė programa,
  • dovanos ir suvenyrai kelionės metu,
  • kelionės dokumentų sutvarkymas.

 

Į kelionės kainą neįskaičiuota

  • * – mokami objektai. Turistas moka pats apie 60 EUR už visus * pažymėtus objektus.
  • *** – šventinė vakarienė, kurią būtina užsisakyti prieš išvykstant. Kaina – apie 85 EUR.
  • Į kainą neįskaičiuotos papildomos išlaidos: draudimas, kai kurių lankomų vietovių ir objektų gidų paslaugos, arbatpinigiai, pietūs, vakarienės, miestų turistiniai mokesčiai, asmeninės ir kitos nepaminėtos išlaidos.

Pastabos

  • Išvykimas ir grįžimas galimi iš Vilniaus, Kauno, ¹Panevėžio, ¹Šiaulių, ¹Klaipėdos, ¹Marijampolės, Alytaus.
    ¹ – yra papildomų sąlygų.
  • Kelionės programa, objektų lankymo tvarka, mokamų objektų skaičius ir kainos gali keistis.

Kelionių agentūra "ARAKS TURAS"
J.Basanavičiaus 25, Vilnius
Telefonas: +370 607 22227
El.
paštas:
info@araksturas.lt    
www.araksturas.lt