uždaryti

2019.12.30 - 2020.01.02  209,25 Eur

1 diena

Lenkiją, Slovakiją

Anksti ryte išvykstate iš Lietuvos. Kelionė per Lenkiją, Slovakiją. Pietauti sustojate vienoje iš Lenkijos pakelės užkandinių. Vakare, apie 21 val., atvykstate į viešbutį Slovakijoje, Zvoleno apylinkėse. Nakvynė viešbutyje.

Šiandien nuvažiuojate ~1000 km

2 diena

Budapeštas

Pusryčiai. Iki pietų atvykstate į Budapeštą. Atvykus ekskursija pėsčiomis po dešinįjį Dunojaus krantą – Budą, aplankant Šv. Trejybės aikštę, *gotikinę Dievo Motinos bažnyčią, kurioje vykdavo karūnavimo ir karalių vedybų ceremonijos; neoromaninę tvirtovę – Žvejų bastioną, XIV a. pastatytus Karalių rūmus ir kairįjį krantą – Peštą, aplankant neorenesansinę Šv. Stepono katedrą, didžiausią ir gražiausiai dekoruotą pastatą visoje šalyje – neogotikinius Parlamento rūmus, Operos ir baleto teatrą. Vakare siūlome plaukti *laivu Dunojaus upe ir grožėtis įspūdingai apšviestu vakariniu miestu. Po plaukimo jūsų laukia ***Naujųjų metų sutikimo šventė viename iš Budapešto restoranų. Šventei apsirenkite patogiai ir šiltai, plaukiant laivu gali būti vėsoka, o restorane aprangos stilius nėra įpareigojantis. Nakvynė viešbutyje viename iš Budapešto priemiesčių.

Šiandien nuvažiuojate ~200 km

3 diena

Budapeštas

Pusryčiai. Pasivaikštote po miestą. Laisvu laiku siūlome aplankyti Didvyrių aikštę, pasigėrėti Varošligeto parke esančia Vajdahunyad pilimi, pasimaudyti didžiausiuose Europoje terminiuose Sečeny *baseinuose. Prieš išvykstant Slovakijos link, esant galimybei, sustojate atsisveikinti su Vengrija ir paragauti garsiosios *guliašo sriubos ir vengriško vyno. Kelionė per Vengriją, Slovakiją. Vėlai vakare, apie 23 val., atvykstate į viešbutį netoli Slovakijos–Lenkijos pasienio. Nakvynė viešbutyje.

Šiandien nuvažiuojate ~500 km

4 diena

Slovakija, Lenkija

Pusryčiai. Išvykstate į Lietuvą. Kelionė per Lenkiją. Papietauti sustojate vienoje iš Lenkijos pakelės užkandinių.  Lietuvos Respublikos valstybinę sieną kertate apie vidurnaktį.

Šiandien nuvažiuojate ~1000 km

Kelionės metu nuvažiuojama ~2700 km

Į kelionės kainą įskaičiuota

  • Kelionė autobusu,
  • 3 nakvynės viešbučiuose,
  • Maitinimas – 3 pusryčiai (pagerinti kontinentiniai),
  • kelionės vadovo paslaugos,
  • ekskursinė programa,
  • dovanos ir suvenyrai kelionės metu,
  • kelionės dokumentų sutvarkymas.

 

Į kelionės kainą neįskaičiuota

  • * – mokami objektai. Turistas moka pats vietos valiuta apie 30 EUR ir apie 7400 HUF (iš viso apie 55 EUR) už visus * pažymėtus objektus.
  • *** – mokama pramoga, kurią būtina užsisakyti prieš išvykstant. Vakaro programa ir vakarienės meniu www.novaturas.lt. Kaina – apie 120 EUR.
  • Į kainą neįskaičiuotos papildomos išlaidos: draudimas, kai kurių lankomų vietovių ir objektų gidų paslaugos, arbatpinigiai, pietūs, vakarienės, miestų turistiniai mokesčiai, asmeninės ir kitos nepaminėtos išlaidos.

Pastabos

  • Išvykimas ir grįžimas galimi iš Vilniaus, Kauno, ¹Panevėžio, ¹Šiaulių, ¹Klaipėdos, ¹Marijampolės ir Alytaus.
    (¹) – yra papildomų sąlygų.
  • Kelionės programa, objektų lankymo tvarka, mokamų objektų skaičius ir kainos gali keistis.

Kelionių agentūra "ARAKS TURAS"
J.Basanavičiaus 25, Vilnius
Telefonas: +370 607 22227
El.
paštas:
info@araksturas.lt    
www.araksturas.lt