uždaryti

2019.12.30 - 2020.01.02  201,75 Eur

1 diena

Gnieznas

Labai anksti ryte išvykstate iš Lietuvos. Kelionė per Lenkiją. Pietums sustojate viename iš pakelėje esančių greito maisto restoranų. Atvykstate į pirmąją Lenkijos sostinę Gniezną. Iki Lenkijos sostinės perkėlimo į Krokuvą, būtent Gniezne rezidavo valstybės vadovai. Gnieznas taip pat siejamas su krikščionybės atsiradimu ir paplitimu Lenkijoje. Ypatingo dėmesio verta garsioji Gniezno katedra, pasižyminti didele architektūrine verte ir turinti ypatingą reikšmę Lenkijos piliečiams. Šioje katedroje buvo karūnuoti 5 Lenkijos karaliai. Katedroje taip pat saugoma keletas ankstyvųjų Lenkijos rankraščių, Šv. Adalberto kapas traukia piligrimus iš visos šalies. Vakare, apie 21 val., atvykstate į viešbutį netoli Lenkijos–Vokietijos pasienio. Šalia viešbučio veikia lenkiškus patiekalus siūlantis restoranas ir visą parą dirbanti parduotuvė. Nakvynė viešbutyje.

Šiandien nuvažiuojate ~1040 km

2 diena

Berlynas

Pusryčiai. Tęsiate kelionę į Berlyną. Atvykus apžvalginė ekskursija autobusu po Vokietijos sostinę: Aleksandro aikštė, Televizijos bokštas, Raudonoji Rotušė, užsukate į vakarinę miesto dalį. Aplankote futuristine dvasia alsuojantį naująjį Berlyno centrą – Potsdamo aikštę. Laisvas laikas pietums. Po pietų tęsiate ekskursiją: žydų memorialais, Brandenburgo vartai, Reichstagas. Pasivaikštote Unter den Linden alėja Trumpam poilsiui nuvykstate į viešbutį. Naujuosius Metus sutinkate Berlyno centre netoli Brandenburgo vartų. Skirtingos muzikos koncertai, diskoteka po atviru dangumi, dangų nušviečiantys spalvingi fejerverkai. Tai puiki vieta siautulingai sutikti Naujuosius Metus. Šventinis sutikimas trunka apie 5 val. Gerokai po vidurnakčio grįžtate į viešbutį Berlyno priemiestyje

Šiandien nuvažiuojate ~190 km

3 diena

„Tropical Islands“

Pusryčiai. Išsimiegoję vykstate jėgas atgauti į *vandens atrakcionų parką „Tropical Islands“, kuriame ištisus metus galima mėgautis tropinių augalų pavėsiu kaitinant +25˚C karščiui. Gausu pramogų visai šeimai: sūkurinės vonios, pirčių kompleksai, vandens kalneliai, džiunglės, paplūdimiai. Nakvynei, apie 21 val. atvykstate į viešbutį Vokietijos–Lenkijos pasienyje. Pageidaujantys galite pavakarieniauti šalia viešbučio veikiančiame lenkiškų patiekalų restorane arba nupirkti paskutinių lauktuvių, visą parą dirbančioje parduotuvėje. Nakvynė viešbutyje.

Šiandien nuvažiuojate ~200 km

4 diena

Poznanė

Pusryčiai. Išvykstate Lietuvos link. Pakeliui aplankote Poznanę. Pažintis su vienu seniausiu Lenkijos miestu. Apžiūrite Šv. Petro ir Povilo arkikatedrą baziliką. Tai pirmoji Katedra Lenkijoje. Ši dviem bokštais pasipuošusi gotikinė bažnyčia stūkso Tumski saloje. Toliau tęsiame pažintį su viduramžius menančiu istoriniu Poznanės senamiesčiu: Rotušė, Senojo turgaus aikštė, kur stovi Gėdos stulpas; Prozerpinos, Apolono, Neptūno ir Marso fontanai bei Šv. Nepomuko paminklas. Kelionė per Lenkiją. Pietums sustojate viename iš pakelėje esančių greito maisto restoranų. Apie 21 val. kertate Lietuvos Respublikos valstybinę sieną.

Šiandien nuvažiuojate ~1040 km

Kelionės metu nuvažiuojama ~2500 km.

Į kelionės kainą įskaičiuota

  • Kelionė autobusu,
  • 3 nakvynės viešbučiuose,
  • maitinimas – 3 pusryčiai (švediškas stalas),
  • kelionės vadovo paslaugos,
  • ekskursinė programa,
  • dovanos ir suvenyrai kelionės metu,
  • kelionės dokumentų sutvarkymas.

 

Į kelionės kainą neįskaičiuota

  • * – mokami objektai. Turistas moka pats apie 50 EUR už visus * pažymėtus objektus.
  • Į kainą neįskaičiuotos papildomos išlaidos: draudimas, kai kurių lankomų vietovių ir objektų gidų paslaugos, arbatpinigiai, pietūs, vakarienės, miestų turistiniai mokesčiai, asmeninės ir kitos nepaminėtos išlaidos.

Pastabos

  • Išvykimas ir grįžimas galimi iš Vilniaus, Kauno, ¹Panevėžio, ¹Šiaulių, ¹Klaipėdos, ¹Marijampolės ir Alytaus.
    ¹ – yra papildomų sąlygų.
  • Kelionės programa, objektų lankymo tvarka, mokamų objektų skaičius ir kainos gali keistis.

Kelionių agentūra "ARAKS TURAS"
J.Basanavičiaus 25, Vilnius
Telefonas: +370 607 22227
El.
paštas:
info@araksturas.lt    
www.araksturas.lt