uždaryti

2019.12.30 - 2020.01.02  194,25 Eur

1 diena

Liublinas

Naktį išvykstate iš Lietuvos. Kelionė per Lenkiją. Sustojate viename seniausių Lenkijos miestų Liubline. Aplankote renesansinę *pilį, kurią XIV a. pastatė Lenkijos karalius Kazimieras Didysis. Pilies *Šv. Trejybės koplyčioje buvo pasirašyta Liublino unija. Laisvas laikas pietums. Tęsiate kelionę Lvovo link. Nakvynė viešbutyje Lvovo apylinkėse.

Šiandien nuvažiuojate ~820 km

2 diena

Lvovas

Pusryčiai. Atvykstate į Lvovą. Tai miestas – muziejus po atviru dangumi, stebinantis įspūdingu grožiu. Ne veltui Lvovo senamiestis įtrauktas į UNESCO saugomų objektų paveldo sąrašą. Apžiūrite įstabaus grožio barokinio stiliaus Šv. Jurijaus soborą su Šv. Anufrijaus grota, universitetą. Pirmiausia siūlome ekskursiją *alaus muziejuje–darykloje ir *alaus degustaciją. Atvykstate į Lvovo senamiesčio širdį – Turgaus aikštę. Esant galimybei, *pasikeliate į Rotušės bokštą, iš kurio atsiveria puiki senamiesčio panorama. Pasivaikščiojate Laisvės prospekte – vienoje iš gražiausių ir prašmatniausių Lvovo gatvių: didingi Operos teatro rūmai, Parako bokštas, Dominikonų bažnyčia ir vienuolynas, Bernardinų Bažnyčia ir vienuolynas, Lotynų katedra. Vakare, laisvas laikas jaukiame Lvovo senamiestyje. Naujuosius Metus siūlome ***sutikti viename iš Lvovo restoranų. Nakvynė viešbutyje Lvove.

Šiandien nuvažiuojate ~50 km

3 diena

Lvovas

Pusryčiai. Tęsiate ekskursiją pėsčiomis po senąjį Lvovą: pakylate į pilies kalną, aplankote pamestų žaislų kiemą, apžiūrite baroko šedevrą – Šv. Juro soborą su Šv. Anufrijaus grota. Laisvas laikas pietums. Išvykstate Zamostės link. Apie 21 val. atvykstate į viešbutį Zamostėje.

Šiandien nuvažiuojate ~130 km

4 diena

Zamostė

Pusryčiai. Apžiūrite Zamostės miestą, įtrauktą į UNESCO paveldo sąrašą ir garsėjantį spalvingais, grakščiais pastatais. Miestą 1580 m. įkūrė garsus lenkų didikas J. Zamoiskis, o miesto architektūra rūpinosi renesanso stiliaus italų architektas B. Morando. Miestas vadinamas Lenkijos renesanso perlu ar net „šiaurės Paduja“. Grožitės jaukiu senamiesčiu su turgaus aikšte ir ją supančiais pirklių namais, miesto Rotuše, Šv. Tomo bažnyčia, kurios kriptoje palaidoti miestą įkūrę didikai. Apžiūrite išlikusias miesto tvirtovės liekanas ir gynybines sienas. Laisvas laikas pietums. Kelionė per Lenkiją. Apie 21 val. kertate Lietuvos Respublikos valstybinę sieną.

Šiandien nuvažiuojate ~710 km

Kelionės metu nuvažiuojama ~1710 km.

Į kelionės kainą įskaičiuota

  • Kelionė autobusu,
  • 3 nakvynės viešbučiuose,
  • maitinimas – 3 pusryčiai (pagerinti kontinentiniai),
  • kelionės vadovo paslaugos,
  • ekskursinė programa,
  • dovanos ir suvenyrai kelionės metu,
  • kelionės dokumentų sutvarkymas.

 

Į kelionės kainą neįskaičiuota

  • * – mokami objektai. Turistas moka pats vietos valiuta apie 30 PLN ir apie 150 UHA (iš viso apie 15 EUR) už visus * pažymėtus objektus.
  • *** – vakarienė už papildomą mokestį. Ją būtina užsakyti prieš išvykstant į kelionę. Kaina suaugusiam 60 EUR.
  • Į kainą neįskaičiuotos papildomos išlaidos: draudimas, kai kurių lankomų vietovių ir objektų gidų paslaugos, arbatpinigiai, pietūs, vakarienės, miestų turistiniai mokesčiai, asmeninės ir kitos nepaminėtos išlaidos.

Pastabos

  • Išvykimas ir grįžimas galimi iš Vilniaus, Kauno, ¹Panevėžio, ¹Šiaulių, ¹Klaipėdos.

¹ – yra papildomų sąlygų.

  • Kelionės programa, objektų lankymo tvarka, mokamų objektų skaičius ir kainos gali keistis.

Kelionių agentūra "ARAKS TURAS"
J.Basanavičiaus 25, Vilnius
Telefonas: +370 607 22227
El.
paštas:
info@araksturas.lt    
www.araksturas.lt