uždaryti

2019.12.30 - 2020.01.01  141,75 Eur

1 diena

Varšuva

Labai anksti ryte išvykstate iš Lietuvos. Kelionė per Lenkiją. Atvykstate į Lenkijos sostinę – Varšuvą, miestą „feniksą“, po Antrojo pasaulinio karo prisikėlusį iš pelenų. Ekskursija į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą įtrauktame Varšuvos senamiestyje: Karalių rūmai, kuriuos buvo nuspręsta pastatyti kuomet Žygimantas III Vaza perkėlė sostinę iš Krokuvos į Varšuvą 1596 m.; Zigmanto kolona, gotikinė Šv. Jono katedra, įspūdinga Turgaus aikštė su miesto simboliu – Undinės skulptūra, šiaurinį miesto sparną saugojusios Barbakano sienos. Išvykstate Čekijos link. Pakeliui sustojate papietauti vienoje iš Lenkijos pakelės užkandinių. Vėlai vakare, 22 val., atvykstate į viešbutį Čekijoje, Brno. Nakvynė viešbutyje.

Šiandien nuvažiuojate ~1090 km

2 diena

Viena

Pusryčiai. Vykstate į Vieną. Atvykus, apie 13 val.,  ekskursija po senamiestį aplankant miesto širdį – Šv. Stepono katedrą, Habsburgų rūmų kompleksą, pasakojantį 600 metų Austrijos–Vengrijos imperijos istoriją, Vienos operą, Parlamentą, Rotušę. Laisvu laiku siūlome aplankyti: *Lobyną, *Imperatoriškuosius apartamentus arba *Dailės galeriją. Gruodžio 31 d. muziejai dirba iki 18 val. Papietauti ir pavakarieniauti galite vienoje iš daugybės miesto kavinių. Būtinai pargaukite garsiojo Vieno štrudelio ir išgerkite puodelį aromatingos austriškos kavos. Naujuosius Metus siūlome sutikti pagal vietinių gyventojų tradiciją – šurmuliuojančiame Vienos senamiestyje, kurio visos aikštės Naujųjų Metų naktį tampa viena didele roko, klasikinės, populiariosios, liaudies muzikos scena arba vienoje iš daugybės jaukių Vienos kavinukių. Nakvynei grįžtate į viešbutį Brno Čekijoje. Viešbutį pasiekiate ~3 val.

Šiandien nuvažiuojate ~300 km

3 diena

Pusryčiai. Išvykstate Lietuvos link. Kelionė per Čekiją, Lenkiją. Pakeliui trumpam stabtelite pramankštinti kojas ir papietauti vienoje iš Lenkijos pakelės užeigų. Lietuvos Respublikos valstybinę sieną kertate jau po vidurnakčio.

Šiandien nuvažiuojate ~1090 km

Kelionės metu nuvažiuojama ~2500 km.

Į kelionės kainą įskaičiuota

  • Kelionė autobusu,
  • 2 nakvynės viešbučiuose,
  • maitinimas – 2 pusryčiai (pagerinti kontinentiniai),
  • kelionės vadovo paslaugos,
  • ekskursinė programa,
  • dovanos ir suvenyrai kelionės metu,
  • kelionės dokumentų sutvarkymas.

 

Į kelionės kainą neįskaičiuota

  • * – mokami objektai. Turistas moka pats vietos valiuta apie 35 EUR už visus * pažymėtus objektus.
  • Į kainą neįskaičiuotos papildomos išlaidos: draudimas, kai kurių lankomų vietovių ir objektų gidų paslaugos, arbatpinigiai, pietūs, vakarienės, miestų turistiniai mokesčiai, asmeninės ir kitos nepaminėtos išlaidos.

Pastabos

  • Išvykimas ir grįžimas galimi iš Vilniaus, Kauno, ¹Panevėžio, ¹Šiaulių, ¹Klaipėdos, ¹Marijampolės, Alytaus.
    ¹ – yra papildomų sąlygų.
  • Kelionės programa, objektų lankymo tvarka, mokamų objektų skaičius ir kainos gali keistis.

Kelionių agentūra "ARAKS TURAS"
J.Basanavičiaus 25, Vilnius
Telefonas: +370 607 22227
El.
paštas:
info@araksturas.lt    
www.araksturas.lt