uždaryti

2019.12.30 - 2020.01.01  141,75 Eur

1 diena

Rundalės rūmai

Anksti ryte išvykstate iš Lietuvos. Kelionė per Latviją. Aplankote „Baltijos Versaliu“ vadinamą *Rundalės rūmų ansamblį, dėl savo didingumo ir puošnumo neretai vadinamą Rundalės pilimi. Barokinius rūmus suprojektavo tas pats italų kilmės architektas B. Rastrelli, kurio kūriniu – Ermitažo rūmais Sankt Peterburge – didžiuojasi Rusija. Pilyje yra 138 kambariai: puošnios Baltoji ir Auksinė salės, valgomasis, hercogo E. J. Birono apartamentai, hercogienės miegamasis, modernus tų laikų hercogienės tualetas, virtuvė su atvirais židiniais, didžiuliais žalvariniais puodais, iešmais, ant kurių kepdavo veršiukus. Papietauti užsukate į Bauskę. Pavakary (apie 16 val.) kruiziniu laivu iš Rygos išplaukiate į Stokholmą. Vakarą praleidžiate pramogaudami laive. Laive gausu pramogų: veikia savitarnos restoranas, kelios kavinės, a la carte restoranas, bemuičių prekių parduotuvė, naktinis klubas. Nakvynė keturvietėse laivo kajutėse.

Šiandien nuvažiuojate ~390 km

2 diena

Stokholmas ir Naujųjų Metų sutikimas kruiziniame laive

Pusryčiai. Ryte (apie 11 val.) atplaukiate į Švedijos sostinę. Ekskursija po Stokholmą, dėl daugybės kanalų dažnai vadinamą „Šiaurės Venecija”. Aplankote įspūdingo *Vazos laivo, išbuvusio jūros dugne 333 metus, muziejų. Esant galimybei, aplankote *Rotušę, kurioje vyksta iškilmės po Nobelio premijų įteikimo; Riterių bažnyčią, kurioje laidojami Švedijos karaliai; Karalių rūmus ir prie jų prisišliejusią *Katedrą, kurioje vyksta karališkosios šeimos jungtuvės; Parlamentą, kuris užima visą Šv. Dvasios salelės plotą. Ekskursijos metu laisvas laikas pietums. Pavakary (apie 16 val.) išplaukiate laivu į Rygą. Naujuosius Metus sutinkate pramogaudami laive. Jūsų lauks šventinė–pramoginė programa, prieš linksmybes pakviesime pasistiprinti laivo restorane (už papildomą mokestį). Nakvynė keturvietėse laivo kajutėse.

Šiandien nuvažiuojate ~50 km

3 diena

Ryga

Pusryčiai. Ryte (apie 11 val.) atplaukiate į Rygą. Atvykus ekskursija po senamiestį: Juodgalvių namai, istorinė Katedros aikštė su 800 metų senumo Katedra, Šv. Petro bažnyčia, Laisvės paminklas. Laisvas laikas pietums. Po pietų išvykstate Lietuvos link. Kelionė per Latviją. Trumpam sustojate prasimankštinti Latvijos–Lietuvos pasienyje. Apie 18 val. kertate Lietuvos Respublikos valstybinę sieną.

Šiandien nuvažiuojate ~360 km

Kelionės metu nuvažiuojama ~800 km.

Į kelionės kainą įskaičiuota

  • Kelionė autobusu,
  • Vieta žemiausios kategorijos keturvietėje kajutėje be lango laive Ryga – Stokholmas – Ryga (2 n.), 
  • maitinimas – 2 pusryčiai (švediškas stalas),
  • kelionės vadovo paslaugos,
  • ekskursinė programa,
  • dovanos ir suvenyrai kelionės metu,
  • kelionės dokumentų sutvarkymas.

 

Į kelionės kainą neįskaičiuota

  • * – mokami objektai. Turistas moka pats vietos valiuta apie 350 SEK ir 10 EUR (iš viso apie 45 EUR) už visus * pažymėtus objektus.
  • Už papildomą mokestį, iš anksto galima užsisakyti vakarienes (švediškas stalas). Vienos vakarienės kaina asmeniui – nuo 33 EUR (perkant laive, kaina asmeniui – nuo 35 EUR). Gruodžio 31 d. vakarienės kaina gali būti didesnė.
  • Į kainą neįskaičiuotos papildomos išlaidos: draudimas, kai kurių lankomų vietovių ir objektų gidų paslaugos, arbatpinigiai, pietūs, privalomas Naujametės vakarienės paketas, miestų turistiniai mokesčiai, asmeninės ir kitos nepaminėtos išlaidos

Pastabos

  • Išvykimas ir grįžimas galimi iš Vilniaus, Kauno, Panevėžio, ¹Šiaulių, ¹Klaipėdos.
    ¹ – yra papildomų sąlygų.
  • Už papildomą mokestį galima pasirinkti vietą dvivietėje ar aukštesnės kategorijos kajutėje su langu.
  • Kelionės programa, objektų lankymo tvarka, mokamų objektų skaičius ir kainos gali keistis.
  • ! Vietų skaičius keltuose už mažiausią kainą yra ribotas. Dėl išlanksto neįmanomų numatyti aplinkybių, ar/ ir keltų tvarkaraščių pasikeitimo, Novaturas gali pakeisti keltų atplaukimo ir išplaukimo vietas, kelionės datą ar kitaip koreguoti programą.

Kelionių agentūra "ARAKS TURAS"
J.Basanavičiaus 25, Vilnius
Telefonas: +370 607 22227
El.
paštas:
info@araksturas.lt    
www.araksturas.lt