uždaryti

Stilingasis Paryžius

Kelionės aprašymas

BAMBERGAS – PARYŽIUS – DISNEILENDAS – BRIUSELIS

1   diena

Labai anksti ryte išvykstate iš Lietuvos. Kelionė per Lenkiją. Vėlai vakare atvykstate į viešbutį netoli Lenkijos–Vokietijos pasienio. Nakvynė viešbutyje. 

2   diena

Pusryčiai. Kelionė per Vokietiją. Atvykstate į Bambergą. Miestas įsikūręs ant septynių kalvų, kaip ir Roma, todėl viduramžiais vadintas „vokiečių Roma“. Bambergas – vienas iš nedaugelio senųjų Vokietijos miestų, kuris nenukentėjo per Antrąjį pasaulinį karą ir išsaugojo senovinę architektūrą. Tarp svarbiausių miesto architektūros paminklų – vėlyvosios romanikos ir ankstyvosios gotikos stiliaus Šv. Petro ir Šv. Jurgio katedra, kurioje palaidotas popiežius Klemensas II (vienintelis Vokietijoje palaidotas popiežius, buvęs Bambergo vyskupas). Altenburgo tvirtovė, Senoji (XV–XVI a.) ir Naujoji (1704 m.) miesto Rotušės. Išvykstate Paryžiaus link. Kelionė per Vokietiją, Prancūziją. Vėlai vakare atvykstate į viešbutį Prancūzijoje. Nakvynė viešbutyje. 

guide_picture
Vokietija. Bambergas
guide_picture
Vokietija. Bambergas
guide_picture
Vokietija. Bambergas
guide_picture
Vokietija. Bambergas

3   diena

Pusryčiai. Vykstate į Paryžių. Atvykus ekskursija autobusu: Bastilijos aikštė su Liepos kolona ir Bastilijos opera, Paryžiaus lopšys – Sitė sala su miesto istoriją įkūnijančia Dievo Motinos katedra, Paryžiaus globėjos Šv. Genovaitės garbei pastatytas Panteonas, Santarvės aikštė, Eliziejaus laukai, Napoleono pergales įamžinanti Triumfo arka, ekstravagantiška prabangioji Ch. Garnier opera. Vakare *plaukiate laivu Senos upe, kuri labai glaudžiai susijusi su miestu. Nuo jos matuojami miesto atstumai, ji lemia gatvių numeraciją ir skiria miestą į dvi dalis. Nuostabiais miesto vaizdais gėritės nuo *Eifelio bokšto. Nakvynė viešbutyje. 

guide_picture
Prancūzija. Paryžius. Eifelio bokštas
guide_picture
Prancūzija. Paryžius. Eliziejaus laukai. Triumfo arka
guide_picture
Prancūzija. Paryžius. Santarvės aikštė
guide_picture
Prancūzija. Paryžius. Triumfo arka

4   diena

Pusryčiai. Esant galimybei, aplankote didžiausią pasaulyje meno muziejų – *Luvrą. Šiame turtingame meno pasaulyje viešpatauja „trys deivės“: Leonardo da Vinčio „Mona Liza“; Egėjo jūroje rasta sparnuotoji pergalės deivė – Nikė Samotrakė; žymiausia pasaulyje antikinė meilės deivė – „Milo Venera“. Tęsiate ekskursiją po miestą: „Fragonard“ parfumerijos muziejus ir parduotuvė, viena gražiausių Paryžiuje – Vandomo aikštė, *Invalidų rūmų ansamblis, kuriame aplankote ten esančius Armijos muziejų ir Napoleono kapą. Pažintis su Monmartru: didingoji Šv. Širdies bazilika, dailininkų Meka – Tertre aikštė, senasis kabaretas „Lapin agile“. Nakvynė viešbutyje.

guide_picture
Prancūzija. Paryžius. Luvro muziejus
guide_picture
Prancūzija. Paryžius. Panteonas
guide_picture
Prancūzija. Paryžius. Invalidų rūmų katedra
guide_picture
Prancūzija. Paryžius. Dievo Motinos katedra

5   diena

Pusryčiai. Vykstate į *Disneilendą. Visą dieną praleidžiate atrakcionų ir pramogų parke. Tiems, kurie nenori vykti į parką, siūlome praleisti dar vieną dieną Paryžiuje. Išvykstate Belgijos link. Nakvynė viešbutyje. 

guide_picture
Prancūzija. Paryžius. Monmartras. Jezaus Širdies bazilika
guide_picture
Prancūzija. Paryžius. Disneilendas
guide_picture
Prancūzija. Paryžius. Disneilendas
guide_picture
Prancūzija. Paryžius. Disneilendas

6   diena

Pusryčiai. Vykstate į Briuselį. Atvykus ekskursija po Belgijos sostinę – miestą, kuriame susimaišė kalbos ir architektūros stiliai; kuris nustebina didžiuliais parkais ir moderniais dangoraižiais. Aplankote gražiausią, XVII a. belgiškosios prašmatnios architektūros pavyzdį – Didžiąją aikštę, apsuptą flamandiškojo renesanso stiliaus gildijų namų; apžiūrite miesto Rotušę, mažo berniuko, besišlapinančio į baseinėlį, statulą – Manneken Pis, kuri yra tokia pat Briuselio įžymybė kaip ir Trevi fontanas Romoje; Karališkuosius rūmus. Vykstate Magdeburgo link. Vėlai vakare atvykstate į viešbutį. Nakvynė viešbutyje.

guide_picture
Belgija. Briuselis
guide_picture
Belgija. Briuselis
guide_picture
Belgija. Briuselis
guide_picture
Belgija. Briuselis

7   diena

Pusryčiai. Išvykstate į Lietuvą. Kelionė per Vokietiją, Lenkiją. Naktį sugrįžtate į Lietuvą. 

Kelionės metu nuvažiuojama ~4500 km.

2015.12.28 - 01.03 6n. 395,10 EUR

Į kelionės kainą įskaičiuota

  • Kelionė autobusu,
  • 6 nakvynės viešbučiuose,
  • maitinimas – 6 pusryčiai,
  • kelionės vadovo paslaugos,
  • ekskursinė programa,
  • informacinė dalomoji medžiaga kelionės metu,
  • kelionės dokumentų sutvarkymas.

Pastabos

  • Išvykimas ir grįžimas galimi iš Vilniaus, Kauno, ¹Panevėžio, ¹Šiaulių, ¹Klaipėdos, ¹Marijampolės, Alytaus.
  • (¹) – yra papildomų sąlygų.

    • (*) – mokami objektai. Turistas moka pats vietos valiuta apie 115 EUR už visus (*) pažymėtus objektus.
    • Kelionės programa, objektų lankymo tvarka, mokamų objektų skaičius ir kainos gali keistis.
    • Į kainą neįskaičiuotos papildomos išlaidos: draudimas, kai kurių lankomų vietovių ir objektų gidų paslaugos, arbatpinigiai, pietūs, vakarienės, miestų turistiniai mokesčiai, asmeninės ir kitos nepaminėtos išlaidos.

    Kaina pateikta asmeniui dviviečiame/dviviečiame su pristatoma lova kambaryje.

    Priemoka už vienvietį kambarį –190 EUR (656,03 LTL).