uždaryti
PARYŽIUS - AMSTERDAMAS - NIURNBERGAS (7 D.)

„ATNAUJINTA PROGRAMA“
 

1 diena: Vilnius – Magdeburgas (1130 km)
Išvykimas iš Lietuvos. Kelionė per Lenkiją. Nakvynė viešbutyje Lenkijoje.

2 diena: Magdeburgas – Amsterdamas (520 km) – Gentas (220 km)
Pusryčiai. Kelionė per Vokietiją, Olandiją. Atvykimas į Amsterdamą. Pažintis su miestu *plaukiant laiveliu miesto kanalais: miesto „širdis“- Dam aikštė, Karalių rūmai – vieni iš keturių rūmų Nyderlanduose, parlamento nutarimu paskirti karaliui Willemui Alexanderiui, Naujoji bažnyčia, “nuodėmingą” miesto gyvenimą atskleidžiantis Raudonųjų žibintų kvartalas. Kelionė link Paryžiaus. Nakvynė viešbutyje.

3 diena: Gentas – Paryžius (290 km)
Pusryčiai. Išvykimas į Paryžių. Pažintis su miestu: Paryžiaus “lopšys” – Sitė sala su Dievo Motinos katedra, spalvingasis Lotynų kvartalas, Sorbonos universitetas, Panteonas – garsių prancūzų paskutinio poilsio vieta, Liuksemburgo sodai, Santarvės aikštė, puošniu fasadu stulbinanti  Ch.Garnier opera, prabangiausia Paryžiaus gatvė - Eliziejaus laukai, Prancūzijos didybę įkūnijanti Triumfo arka, *Eifelio bokštas. Romantiškasis Paryžius atsiskleis vakare, plaukiant *laivu Senos upe. Nakvynė viešbutyje.

4 diena: Paryžius – Disneilendas
Pusryčiai. Išvyka į  *Versalio rūmus. Versalio pompastika atspindi “karaliaus–Saulės“ Liudviko XIV, valdžią ir šlovę. Karališkieji rūmai – vienas įspūdingiausių Prancūzijos ir Pasaulio istorinių paveldų. Rūmai turėjo stebinti visus ir tai neabejotinai pavyko. Rūmai užima daugiau nei 67000 kv.m, juose – daugiau nei 2000 kambarių. Versalio prancūziško stiliaus parkas driekiasi 815 ha. Grįžtama į Paryžių. Siūloma apsilankyti *Invalidų rūmuose, kurių katedroje ilsisi imperatoriaus Napoleono palaikai, aplankyti garsaus skulptoriaus *O.Rodeno muziejų. Ekskursija po bohemiškąjį Monmartrą: garsiausias pasaulio kabaretas „Mulen Ružas“, ant kalvos iškilusi didingoji Šventosios širdies bazilika, dailininkais ir kavinėmis garsėjanti Tertre aikštė, audringas linksmybes menantis Galette malūnas.Pageidaujantiems, pagal galimybę, **“Mulen Ružo“ kabareto lankymas.
Arba pageidaujantys, savarankiškai ryte **miesto transportu vyksta į **Disneilendą – kur visų laukia Volto Disnėjaus herojai. Įspūdingi atrakcionai: „Indiana Džons“ kalneliai, „Skrydis į mėnulį“,  „Vaiduoklių namas“ ir „Piratų sala“ sužavės ne tik vaikus, bet ir suaugusius. Nakvynė viešbutyje.

5 diena: Paryžius – Heilbronn (600 km)
Pusryčiai. Didžiausias ir lankomiausias pasaulyje meno muziejaus – *Luvras, buvusi tvirtovė ir Prancūzijos karalių rezidencija. Išvykstama iš Paryžiaus.  Pakeliui sustojimas Reimso mieste, dažnai vadinamame „šampano pasaulio sostine“.  Apžiūrima viena įspūdingiausių šalyje Dievo Motinos katedra, kurioje tradiciškai buvo karūnuojami Prancūzijos valdovai. Gotikinė katedra stebina didinga savo išore, paslaptinga „Reimso angelo“ skulptūra bei meistro M.Sagalo sukurtais vitražais. Kelionė per Prancūziją, Vokietiją. Nakvynė viešbutyje.

6 diena: Heilbronn – Niurnbergas (170 km) – Legnica (500 km)
Pusryčiai. Išvykimas į antrą pagal dydį Bavarijos žemės miestą Niurnbergą. Šiame mieste sukauptas turtingas kultūrinis palikimas: ant uolos stūksanti Imperatorių pilis, apsupta gynybinių sienų ir bokštų, garsiausio vokiškojo renesanso dailininko A.Diurerio namas, viduramžius menančios Šv.Zebaldo ir Šv.Lorenco bažnyčios, miesto rotušė, Turgaus aikštė su Gražuoliu fontanu, Šv.Dvasios ligoninė ir garsieji ”Niurnbergo akiniai”, šeimyninio gyvenimo linksmybes ir kančias atskleidžiantis „Šeimos karuselės” fontanas. Laisvas laikas, kurio metu galima *paragauti frankų dešrelių ir bavariško alaus. Kelionė per Vokietiją. Nakvynė viešbutyje Lenkijoje.

7 diena: Legnica – Vilnius (900 km) 
Pusryčiai. Kelionė per Lenkiją. Vėlai vakare sugrįžimas į Lietuvą.

UŽSAKANT KELIONĘ IKI KOVO 15 D. TAIKOMA 12 % NUOLAIDA



Pasirinkite kelionės datą:

2014.06.17
2014.07.05
2014.07.16
2014.08.02
2014.08.16

Top kaina -
Kelionės kaina 2/3 1397
Vienvietis kambarys 1787
Vaikas iki 12 m. 2/3 1257
Senjorams 1287
Papildoma vieta autobuse 297
Papildomi pusryčiai -
Degalų mokestis -

2014.03.22
2014.04.12
2014.04.28
2014.05.20
2014.09.13
2014.10.25

Top kaina -
Kelionės kaina 2/3 1347
Vienvietis kambarys 1737
Vaikas iki 12 m. 2/3 1217
Senjorams 1237
Papildoma vieta autobuse 297
Papildomi pusryčiai -
Degalų mokestis -

Į kelionės kainą įskaičiuota:
•  kelionė autobusu, 
•  kelionės vadovo paslaugos,
•  ekskursinė programa,
•  6 nakvynės viešbučiuose su pusryčiais,
•  medicininių išlaidų draudimas įskaičiuotas asmenims iki 65 metų.

Pastabos:
• TOP kaina siūlomų kelialapių skaičius yra ribotas,
• vaikai (asmuo iki 12 m.), senjoras (asmuo virš 65 m.),
• išvykimas iš Vilniaus, Kauno ir Marijampolės,
• išvykimas iš Klaipėdos, Kryžkalnio, Šiaulių ir Panevėžio – už papildomą mokestį,
• už (*) pažymėtus objektus papildomai mokama kelionės metu (apie 85 EUR),
• ** Disneilendas ir miesto transportas (apie 75 EUR),
• **Mulen Ružo lankymas užsakomas iš anksto (apie 110 EUR),
• ekskursinių objektų lankymo tvarka ir mokamų objektų bilietų kainos gali keistis,
• kai kurių lankomų vietų ir objektų gidų paslaugos – už papildomą mokestį,
• kelionės vadovas ekskursijų muziejuose ir bažnyčiose neveda,
prie kiekvienos kelionės dienos parašyti kilometražai tik apytiksliai nurodo tą dieną nuvažiuojamus atstumus, bet nenurodo tikslios nakvynės vietos.